Tidy Arch-Opponent - Drunk And Asleep At The Bar

Skulle var kul att prova på

Posted Oct. 7, 2016, 3 p.m. By karlen Tags: Jobb

Ett jobb som skulle var kul att prova på är att vara trädgårdsarkitekt i Stockholm, det låter väldigt intressant och det skulle vara kul att prova på.
Ja det finns ju mycket som skulle vara kul att prova på men att få planera trädgårdar vore väl ändå så underbart. 
Det måste vara vackert på något sätt och det skulle vara kul att få lära sig mer om det dör att få lite koll på hur det fungerar.

Nog ett tacksamt jobb

Ja jag kan tänka mig att det är det och det skulle vara kul att få hålla på med det. Skulle kunna tänka mig att utbilda mig till det, är nog väldigt kul och intressant.
Men det finns ju så mycket som är intressant och som man skulle vilja prova på. Hur ska man kunna veta om något jobb är kul om man inte har provat på det? Det är ju lite svårt faktiskt, så det gäller att prova på och se vad det är man tycker är intressant och kul och se vad det är man är duktigt på. Bara för att man tycker att något verkar kul betyder ju inte det att man per automatik är duktig på det. Så man kan ju pröva sig fram och se hur det går om det går bra eller dåligt.
Det finns mycket som man kan hålla på med så det gäller att kolla och se vad det är som man har tänkt att jobba med. Sen gör det ju inget om man senare vill jobba med något annat istället. Ja det finns mycket som man kan prova och se hur det är.
Men att jobba som trädgårdsarkitekt i Stockholm skulle nog inte var helt fel, det skulle vara väldigt kul och inspirerande tror jag. Det vore kul att få prova på det någon gång framöver kanske.